søndag 27. februar 2011

Søndag...

...lager mossaka..og venter på besøk. Traff ei flott jente i går, og handlet litt for mye (i følge min mann...)Makroner ser bedre ut enn de smaker;) God søndag til dere!

fredag 25. februar 2011

trekning av gi-vekk og soveromstapet...

 Da har jeg fått min mann til å si ett tall mellom en og trettitre. Han sa syv- og dermed kan jeg gratulerer Anemone som vinner av min lille gi-vekk. Jeg fant frem et bilde av liljekonvaller plukket i fjor. Vi skal ha en vegg med tapeten under på vårt nye soverom. Tapet er fra Sandberg og jeg synes det er veldig vakkert. Jeg hadde liljekonvall i brudebuketten min også- så da faller liksom ting litt på plass synes jeg;) En riktig god helg ønskes dere alle!

tirsdag 22. februar 2011

Små forandringer...

...i stuen. Den grønne sommerfuglen har kommet opp og den blå har flyttet på toalettet;) Eamesgyngestolen har fått ny plass, og det hele ble litt luftigere med en gang. Pellisene har funnet veien hjem og ser ut til å sette pris på lysere dager- selv om vinteren fortsatt holder et fast jerngrep utenfor. En kurv full av garn- til inspirasjon og glede. Ta en titt inne hos La ville de Mille og se det nydelige teppet hun har strikket etter "min" oppskrift. Ikke glem min lille givekk heller- klikk her for å bli med;)

mandag 14. februar 2011

Rosa duk...

...på kjøkkenbordet. Jeg var innom en fretexbutikk for ikke så lenge siden, og da ble denne broderte duken med meg hjem. Helt utrolig nydelig håndarbeid, en liten skatt som jeg betalte 45 kr for!! Blomsterpotten fant jeg også- den er fra miss etoile- og den var priset til 25 kroner. Rene røverkjøpene synes jeg da. Boka bruker jeg til å notere ned alle mine planer for vårt nye hus- det har blitt noen sider allerede;)
P.S: Happy Valentin!

fredag 11. februar 2011

God helg!

 Ønsker dere alle ei riktig god helg. Jeg har kjøpt en NUDlampe som skal henge på soverommet vårt i det nye huset. Pæren som er i kjøpte jeg for en femtilapp på Clas ohlson. Måtte prøvehenge den litt i en krok som var i stuetaket her. Jeg synes det er veldig vakkert med porselenssokkelen- og selvfølgelig tøyledningen- og da er det jo ikke mere igjen på denne nakne lampen;) Boksen med rutete lokk er fra Greengate sin nye kolleksjon, men den skal jeg gi bort til noen..selv om jeg har fryktelig lyst på den selv også;)

onsdag 9. februar 2011

Barnerom: Nytt sengesett...og litt ommøblering.





 Det går ikke så bra med kjøpestoppen min, den begynner rett og slett å slå sprekker...og inn sniker det seg både det ene og det andre. Sengetøy er jo noe alle trenger- ikke sant? Egentlig er jeg ikke så begeistret for sengetøy med tegneseriefigurer, og lignende på. Jeg synes det kan bli litt masete i lengden. Mummitrollet stiller jo i en kategori for seg selv- eller så var det den hvite bakgrunnsfargen som gjorde utslaget. Når jeg først skiftet sengetøy, så måtte jeg støvsuge,vaske gulvet og vinduet. Dermed begynte jeg å flytte litt rundt på møblene i samme slengen. Nå er slagbenken flyttet fra under hyllen, til andre siden av skapet. Og bord og stoler har fått ny plassering. Vi får besøk i kveld, så jeg får bruke litt tid på å gjøre resten av leiligheten beboelig. Ønsker dere en fortsatt fin dag!

mandag 7. februar 2011

Løfter om vår...


 Perleblomster bærer med seg løfter om våren. Når jeg ser ut av vinduet, faller snøen stille, vinteren kan være veldig vakker, men jeg gleder meg til våren. Til lysere dager, varmere dager, og dager med jord under fingrene! Jieldelampa står på soverommet her, og jeg har veldig lyst på slike lamper på vårt nye kjøkken. Inne på den flotte bloggen til Mia leste jeg forleden om hvordan en nyoppredd seng kunne være med på å gjøre oss lykkeligere. Og jeg er så enig, så enig, jeg har faktisk prøvd- men lykken varer ikke lenge. Etter en stund blir det slik som på siste bildet. Ønsker dere ei fin uke- med eller uten nyoppredde senger;)